Záchrana dat

Stalo se vám někdy, že při rozdělané práci byla přerušena dodávka elektřiny a vaše data najednou zmizela? Nebo jste si je omylem sami smazali, upadl vám spuštěný notebook a operační systém už není schopný naběhnout? Fotky z dovolené se z foťáku „vypařily“? Těchto a dalších případů ztráty dat je mnoho a proto jsme se rozhodli se této problematice věnovat hlouběji a jsme tak schopni nabídnou svým zákazníkům služby, které jsou často finančně velmi nákladné. Pro spokojenost našich klientů se snažíme držet cenu záchrany dat na minimu.

Můžeme Vám pomoci s obnovou dat z vašich médií. Ať už jde o omylem smazaná data nebo poškozená média.

Umíme zachraňovat data z: pevných disků, optických médií, paměťových karet, usb flash disků, ale i telefonů a tabletů.

Pokusíme se zachránit vaše data veškerými dostupnými prostředky, pokud se nám nepodaří data zpracovat, předáme zakázku našemu partnerovi, který se specializuje primárně na tuto problematiku a má dlouholeté zkušenosti (v oboru je největší firmou v Evropě).

Pokud se závada projeví jako mechanická, nikdy do média nezasahujeme a rovnou zakázku předáváme specializovanému partnerovy, který má k dispozici potřebná zařízení, díky kterým zajistí, že se médium ještě více nepoškodí.